microscop1

ДОБРЕ ДОШЛИ В СТРАНИЦАТА НА ШВЕЙЦАРСКИЯ БИО ФИЛЪР APRILINE

SUISSELLE е частна компания разположена в биотехнологичен хъб в YVERDON-LES-BAIN, Швейцария. Работейки с най-високите стандарти при медицинските изделия и в съответствие с  ISO  13485  и най-добрите производствени практики – професионализмът на SUISSELLE се основава на всички тези неща за развитието и производството на естетичните продукти.

SUISSELLE инвестира в най-висококачествени съставки, за да създаде най-добрите продукти на пазара и продължава да поддържа тези стандарти чрез силно контролиран производствен процес.

iso2Продуктите на SUISSELLE са произведени в съответствие с ISO 13485 система за качество и всички продукти имат CE маркировка. Всички операции са сертифицирани, интегрирани и осъществявани при най-високите стандарти на процедурите за безопасност и лабораторен контрол.

APRILINE® е стабилен дермален филър, който разполага с уникална технология на омрежване на хиалуроновата киселина, невиждана в други продукти. Това е  100% ефективен гел с омрежване на хиалуроновата киселина.

screen-shot-2016-09-16-at-12-51-15-am

Интелигентната A.P.R.I. модификация представлява корекция на пространствената структура на молекулите на ХК изключително чрез ефективни свързвания, като BDDE етер се свързва с две различни макромолекулни вериги на ХК. Този процес осигурява надеждно стабилизиране и чистота на продукта, което означава пълна липса на свободен BDDE. В допълнение, процесът на омрежване се провежда без допълнителни химически реактиви, като киселини или основи, което гарантира абсолютна безопасност на APRILINE® .

brochuremedium