products_head11

 

APRILINE® е създаден за употреба от професионалисти за комфортно запълване на бръчки, коригиране на белези, увеличаване на еластичността на кожата, възстановяване на обема и подмладяване на кожата с минимално инвазивни процедури. APRILINE® интелигентно се адаптира към кожата и постига безупречни резултати при третиране на кожни проблеми.

product-apriline-forte

forte

  • Продукт с многостранно действие за дълбоко лечение в няколко области на лицето.
  • Коригира дълбоки бръчки, както и кожни депресии, подобрява контурите на лицето и възстановява обема на меките тъкани, като същевременно се подобрява еластичността на кожата и се увеличава нейната плътност. Той често се използва в областта на скулите, назолабиалните гънки, марионетни линии, брадичката и при лицеви депресии.
  • Лесен за употреба и изключително удобен за клиента, продуктът осигурява незабавни резултати, които правят кожата блестяща и по-млада.

 

Концентрация на ХК:    23 mg/ML, Динамичен вискозитет: 1,000,000 mPa.s, Игла: 27g,
Дълбочина на инжектиране: в средните или дълбоки слоеве на дермата, подкожно Количество (ml) 1, Ендотоксини (EU.g)    <0.5, Стерилност: стерилен, Продължителност на действие    8 до 12 месеца.
Зони на инжектиране    Дълбоките бръчки и гънки: назолабиалните гънки, гънки под долната устна, устен контур и обем, възстановяване на обема на меките тъкани: скули, брадичка и китки.

apriline-normal

normal

  • Най-универсаленият продукт в гамата филъри, който се използва върху много области на лицето.
  • Коригира фини и умерени бръчки на челото, глабеларни линии, назолабиални гънки, периорални бръчки и марионетни линии. Той също така се използва за увеличаване обема на устните.
  • Лесен за употреба и изключително удобен за клиента, като осигурява  незабавни резултати с дълготраен ефект.

Концентрация на ХК: 23 mg/ML, Динамичен вискозитет: 500,000 mPa.s, Игла: 27g, Дълбочина на инжектиране: горните или средни слоеве на дермата, Количество (ml): 1, Ендотоксини (EU.g): <0.5, Стерилност: стерилен, Продължителност на действие 6 до 10 месеца, Зони на инжектиране Фини и средни бръчки: периорални бръчки, „пачи крак“, бръчки в ъглите на устните, назолабиалните гънки; контур на устните и обем.

product-apriline-hydro
  • hydroИзползван за мезотерапия с цел подобряване на тонуса и еластичността на кожата.
  • Продуктът осигурява незабавни резултати като прави кожата сияйна. Използва се върху лицето, шията, деколтето, ръцете.
  • Лесен за употреба и изключително удобен за клиента. С незабавни резултати. Препоръчително е да има от 3 до 5 процедури с интервал между всяка сесия на 3 до 4 седмици.

 

Концентрация на ХК: 18 mg/ML, Динамичен вискозитет: 150,000 mPa.s, Игла: 30g, Дълбочина на инжектиране: повърхностна дерма, Количество (ml): 1, Ендотоксини (EU.g): <0.5, Стерилност: стерилен, Продължителност на действие    3 до 6 месеца, Зони на инжектиране: Инжектира се в повърхностния дермис; разнообразните области на инжектиране включват лицето, шията, деколтето, ръцете.

За да научите повече за тези продукти или за да направите поръчка, свържете се с AXIS BULGARIA.

08
07